hydrowear

Hydrowear werd in 1975 opgericht door Dick Van�land andkers als een klein bedrijf dat zich specialiseerde in kleding! Dit was vooral het geval toen ze met hun eerste product op de markt kwamen: een beschermende werkbroek voor bouwvakkers. De Hydrowear-broeken werden gemaakt om de gebruikers comfort te bieden, bescherming tegen moessonregens en waardoor ze ononderbroken konden werken, zelfs op plaatsen die niet goed doordacht of geventileerd waren, zoals een betonnen kubus of een mobiele fabriek. Vandaag de dag heeft Hydrowear kleding en andere industriële werkkleding in het basisassortiment en ook in de wederverkoop. Het bedrijf gaat er verder prat op dat het zijn hoofdkwartier in Nederland handhaaft; zijn producten worden nu verkocht in 22 landen over de hele wereld.

Een van de vroegste en populairste producten die Hydrowear heeft is de reeks technische werkkleding, het zogenaamde Chamber’s Union shirt. Chamber’s Union shirt is ontworpen uit 41% Lycra, 43% katoen en 17% polyester met een zacht gevoel. De belangrijkste kenmerken van deze stof zijn de true seams, de high-performance zakken en de dubbele rits aan de voorkant voor een goede bescherming. Het merk voert ook andere technische kleding zoals handschoenen, werkbroeken, laarzen, jassen, fleece, mutsen, schoeisel en kousen.

Een ander product van Hydrowear is de beroemde Hydromax-stof, een ademende stof die prestaties, comfort, bescherming en stretch samenbrengt. Deze stof is gemaakt van 80% nylon en 20% spandex voor een hoge duurzaamheid, elasticiteit en comfort. Een ander nuttig, ademend en duurzaam product is de ProReg stabilize-stof, die is ontworpen om de lichaamstemperatuur stabiel te houden en in harmonie te werken met de unieke Gallische temperatuur. Het bestaat uit een zak voor vochtregulatie en drie hoofdzakken voor weer en textiel

Het bedrijf biedt ook uitrusting aan zoals bedrijfskleding, werkkledij, vrijetijdskledij, sokken, tenten en zamakhorloges. Kenmerken van sommige van deze zijn: acket borduurwerk, verwijderbare binnenbeen ritsen, comfortabel bekleed met spandex voor warmte, anti-microbiële constructie met suffifix overlock steek, geborduurde patiënt zorg informatie. Andere aanbiedingen omvatten: Care bruikbare regen coater, zekerheid van krimpvrije kleding, easy-care nieuwe kleding, easy- MTA verzending, kleurechtheid relais kledingstuk, koud weer tagging, en vele anderen zijn beschikbaar met de verzekering van de fabrikant. Bovendien is Hydromax-stof verkrijgbaar met een op maat gemaakt, veeleisend monogram en een zeer kleine lichtsluier van 2 procent.

Een Hydromax-product lijkt over het algemeen sterk op een quilt: de stof die wij aanbevelen is van het zware, niet-zakvormige type, 100% polyester en kan voorzichtig met zeep worden gewassen en daarna chemisch worden gereinigd, mocht u voor die optie kiezen. Het speciale Hydromax-logo kan op het kledingstuk worden geborduurd als u dat wenst.

Hydromax wordt verkocht in kleine en grote maten en stijlen, zowel in gabardine als in zijde. Als u eenmaal het type hebt gevonden dat precies bij u past, kunt u altijd verschillende soorten materialen en kleuren mixen en matchen, waardoor u zich openstelt voor een grote verscheidenheid. Het is in feite populair bij veel mensen die graag hun shirts en jasjes en andere delen van hun kleding aanpassen. Hydromax is een fantastisch, op nanotechnologie gebaseerd materiaal dat een luxueus microklimaat creëert dat geschikt is voor ijsberen. Aangenomen wordt dat Hydromax het comfort en de prestaties op de werkplek kan helpen verbeteren, terwijl het ook schade aan kleding voorkomt. Het is echt een win-winsituatie voor iedereen.

Maar voordat u deze kostbare stof aanschaft, moet u eerst wat onderzoek doen op het internet en de opmerkingen van klanten bekijken, zodat u weet dat u een kledingstuk van hoge kwaliteit koopt.

Lees meer:

Werkhandschoenen kopen

Tricorp werkbroeken

Elten Werkschoenen