Er zijn duizenden toepassingen voor stud stenen. Ze zijn geweldig voor de mensen die graag verschillende stukken op hun lichaam op hetzelfde moment te dragen, omdat ze kunnen worden geplaatst in schijnbaar eindeloze combinaties. Gouden knopjes, in het bijzonder, worden gebruikt in armbanden, oorbellen, halskettingen, en andere glas sieraden.

Stripe studs worden gebruikt in oorbellen, met name stud ringen. Grotere stenen zoals diamanten of robijnen stud oorbellen zien er natuurlijker uit en zijn mooi om naar te kijken.

Een goed idee om oorbellen met knopjes te gebruiken is om meer dan twee kleuren te mengen om zo een uniek effect te krijgen. U kunt hierbij eventueel ook kleurstenen gebruiken. Gouden stud oorbellen zien er beter uit als ze worden aangevuld met andere metalen, zoals zilver of brons.

Een ander geweldig idee is om Famille farming edelstenen te gebruiken voor uw diamanten oorbellen. Deze edelstenen zijn verkrijgbaar in goud, zilver en andere kleuren. U kunt ook smaragden, matte robijnen, of fancy kleur stenen te gebruiken.

Een derde idee is het gebruik van edelstenen zoals robijnen, topazen, hoeken, ethymalen, amethisten, peridots, kronen, of zelfs diamanten. Diamanten zijn de beste vriend van een meisje, en kunnen in vele stijlen gedragen worden, waaronder rechte, gehalveerde, smaragd, en dubbele gezichten.

Welke sieraden u ook kiest, u moet leren ze goed te onderhouden. Een van de doelen van sieraden is om uw unieke stijl tot uitdrukking te brengen, en u moet ervoor zorgen dat u goed voor uw investering zorgt, zodat deze jarenlang blijft schitteren.

Net zoals er juwelen basics zijn zoals draad en kleur, is er ook een verscheidenheid aan verlovingsringen en bruidsjuwelen. Net als het materiaal waarvan het is gemaakt, de stijl van sieraden is net zo gevarieerd als de stijlen van sieraden van modern tot retro. De verscheidenheid aan moderne stijlen omvat slinky krullen, spoelen, lang, dun, en weer lang. De hoogte van de ring is ongeveer 5,5 tot 6 centimeter, terwijl de huidige minumum is 7 tot 7,5 centimeter. De moderne verlovingsring die u kiest moet iets zijn waar u zich gelukkig mee voelt, terwijl u de voorkeur van de ontwerper van de verlovingsring in gedachten houdt.

Het doel van sieraden is het brengen van geluk, overdrijving, gevoel van vervulling, en Vertrouwen. Dat is het doel dat iedereen heeft die sieraden draagt.

Nadat u de perfecte ring gevonden hebt, moet u voorzichtig zijn. Net zoals bij diamanten moet u uw diamanten ring uit de buurt houden van direct zonlicht. Hij mag ook niet te dikwijls dof worden.

U moet uw diamanten ring regelmatig polijsten. Het is snel en gemakkelijk, en zal de diamant meer doen glanzen.