juwelen

Persoonlijke juwelen zijn alle juwelen die binnen de persoonlijke persoonlijkheid worden gebruikt. Dit artikel gaat over de soorten juwelen die kunnen worden gedragen.

Wat is de bedoeling van degene die de juwelen draagt? De soorten juwelen die men draagt veranderen voortdurend, omdat de doeleinden van de juwelen variëren naar gelang van leeftijd, cultuur, seizoen en gelegenheid. Zo kan een halsketting worden gedragen om een reeds mooi gezicht te verfraaien, of kan een kralenketting worden gedragen om de indruk van schoonheid en elegantie te geven. Vroeger droegen mensen halskettingen om als edel te worden gerespecteerd, of om zich te onderscheiden van gewone mensen. In de hedendaagse samenleving, zijn kettingen alleen gedragen om een aantal romantische gebeurtenissen te vieren.

De halsketting wordt meestal rond de hals gedragen en hangt vaak helemaal naar beneden. Voor stijlvollere mensen, vooral vrouwen, worden dit soort juwelen vaak gecombineerd met een aantal andere stukken om een formele outfit te vormen.

Wanneer een man en een vrouw beiden de halsketting dragen, ontstaat er een indruk van formaliteit. Van de vrouw wordt verwacht dat zij de halsketting door haar oren of achter haar oor of zelfs in haar kraag doet. De enige vrouw die dit zou doen is een aanstaande bruid die permanent en herhaaldelijk van plan is de stukken van haar halsketting te knopen, aangezien de halskettingen juwelen zijn die vrouwen maar één keer zullen dragen, en natuurlijk om bescheiden te zijn.

Wat is het doel van dit sieraad? Dit type sieraad wordt meestal gedragen om het lichaam te troosten, omdat is aangetoond dat het negatieve emoties (zoals spanning) van het lichaam losmaakt. Het is algemeen bekend dat ons fysieke lichaam ook emoties heeft en als zodanig zijn we gebonden aan bepaalde positieve en negatieve emoties. Zo kan onze borstkas tijdens de zwangerschap last hebben van pijn op de borst, kunnen we ons na het eten uitgeput voelen en op andere momenten kunnen we ons ziek voelen. Al deze en andere soortgelijke emoties kunnen worden veranderd door het soort juwelen dat we dragen. Net als alle andere mode-accessoires kunnen mannen en vrouwen halskettingen dragen als halsketting, of andere stukken halsketting.

Kettingen voor specifieke gelegenhedenTijdens een formele gelegenheid of een huwelijk dragen vrouwen gewoonlijk specifieke halskettingen die bestaan uit geel goud dat in de plaats van goud is gekomen. Bij mannen zijn er zilveren, lange kruisstuk hangers die meestal worden gezet op de rechter schouder. Voor een meer casual outfit, mannen dragen meestal lange ketting kettingen die gemakkelijk zal verbinden met een aantal stukken. Plastic en lederen halskettingen die meestal in gebruik zijn tijdens casual evenementen.

Sommige smash kettingenDe meeste tieners willen glas sieraden dragen die hun dagelijks leven laten zien. De meeste van de kettingen die ze dragen zijn gemaakt van zilver, maar er zijn er die liever goud. Ze combineren meestal verschillende stukken om het algemene ontwerp te bereiken en dit is een typische trend die kan worden gevolgd door iedereen.

Wat zijn de populairste halskettingen? Bij de aankoop van dit soort juwelen gaat men meestal op zoek naar halskettingen die enkele basiskenmerken hebben. Dit zijn kettingen die gemakkelijk zal passen bij elke outfit. Bijvoorbeeld, een die een open diamant look heeft met een effen metaal kan worden beschouwd als een van de meest populaire. Als u wilt een jurk overeenkomen met dezelfde ketting, dan is dat ook aanvaardbaar. By the way, sommige mensen willen verschillende soorten outfits overeenkomen. Ze kopen in principe een andere stijl van een top, iets dat volledig zal overeenkomen met de ketting die ze hebben gekozen.

Sommige mensen ook kopen meerdere stukken van kettingen op hetzelfde moment. Ze kunnen verschillende selecties, afhankelijk van de gelegenheid die ze hebben om het te dragen in. Als ze willen hun jurk te passen in een formele gebeurtenis, ze kopen een lange gouden ketting die hun outfit zal passen. Metalen halskettingen zijn ook extravagant, het aanbieden van veel aandacht en charmes mensen meestal zullen kopen. Sommige mensen kopen ook meerdere kettingen, het kopen van verschillende stijlen om samen te gaan met verschillende kledij.

In ieder geval is het belangrijk om kennis te hebben van wat je koopt voordat je het daadwerkelijk koopt. Probeer om te voorkomen dat het kopen van goedkope kettingen, vooral die gemaakt zijn van lage kwaliteit materialen. Je zult niet in staat zijn om het te dragen voor lang als je eenmaal hebt beseffen dat het niet van goede kwaliteit.

Lees meer:

Zelfgemaakte sieraden

Glasobject 

Sieraden Zeeland